• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Tijdschema’s & podia-indeling beschikbaar

Tijdschema’s, podia-indeling en 3 nieuwe namen!

Affiche Crammerock 2023 compleet!

De affiche van Crammerock is compleet, het puzzelen kan beginnen! Het festival telt dit jaar 52 artiesten verspreid over 4 podia en 2 festivaldagen. Het tijdsschema en de podia-indeling kan je hier terugvinden.

Absynthe Minded, Milo Spyker en Gomorris

Het programma vervolledigen doen we met nog eens drie nieuwe acts.  Belgische indie-pop legende Absynthe Minded is daar een van. Al meer dan twee decennia (ja, echt) veroveren Ben Ostyn en de zijnen harten met iedere nieuwe release. Met single ‘Sunday Child’ mogen we ons verwachten aan een heerlijk nieuwe plaat midden september. Met een refrein dat smeekt om meegezongen te worden, lijkt de band klaar om alweer nieuwe zieltjes te overtuigen, en dat zonder de reeds bestaande fanbase te verloochenen met indie-pop hits Envoi of My Heroics, Part One.

Milo Spyker, techno-talent uit eigen land, neemt ons op zaterdag 2 september mee op een techno trip van de bovenste plank. En dj-duo Gomorris zorgt op vrijdag 1 september voor een ultieme mix van wat de hitlijsten van vroeger en nu te bieden hebben. Dansen gegarandeerd!

Programma Hang Out

Naast de relax en chill zone kan je er dit jaar ook gedanst worden op de 'HangOut'. Op vrijdag kan dat op de beats van female dj-duo Olsan Twins, de beste indie-pop van Hindu Radio dj’s & met de knotsgekke Antwerpse heren van Discobaar A Moeder. Op zaterdag warmt lokale held J&S de festivalgangers op. Olly Ameen brengt zijn feestje ‘London Calling’ naar de festivalweide, Nadiem Shah presenteert ons de beste dance hits en SONS voorziet na hun optreden op de mainstage een speciale dj-set.