• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

The Haunted Youth, S10 en meer nieuwe namen

5 nieuwe namen waaronder The Haunted Youth & S10

De Belgische festivalzomer is over halfweg. Dat betekent dat het aftellen naar Crammerock kan beginnen. We presenteren jullie vandaag 5 nieuwe namen! Naast o.a. Noel Gallagher, Goose, Pendulum, White Lies, Miles Kane en Selah Sue tekenen ook The Haunted Youth, Kraantje Pappie, Dikke, S10 en DIRK. present voor een passage in Stekene. De allerlaatste namen voor Crammerock 2023 en het uurschema worden binnenkort bekendgemaakt.

De dromerige pop van The Haunted Youth is in korte tijd naar de top van de Belgische indiemuziek geschoten. Verpakt in dromerige gitaren en synths brengt Joachim Liebens zijn struggle of life in songs waar je als een blok voor valt. De debuutplaat van de band wordt geheel terecht gedraaid én bejubeld in binnen- en buitenland. Met passages op festivals als Rock Werchter, Best Kept Secret en ESNS zijn ze een van de populairste Belgische livebands van het moment. Afspraak op zaterdag 2 september!

S10 groeit in Nederland dan weer uit tot de kroonprinses van de alternatieve pop. Ze schitterde met ‘De Diepte’ op het Eurovisie Songfestival en verovert met haar unieke stem en ontwapenende persoonlijkheid de harten van het publiek wereldwijd. Op zaterdag 2 september neemt ze ons mee in een eigenzinnige wereld verborgen in haar singles met bijdrages van o.a. Froukje, BLØF, Bazart & Mula B.

Verder komen ook Kraantje Pappie, Dikke en DIRK. ! Ontdek alle acts op onze programmapagina.

Opgelet voor scammers

Ook dit jaar willen we jullie erop attent maken dat er gefraudeerd wordt op de tweedehandsmarkt. Let dus op voor scammers die betaalverzoeken sturen via mail of social media. Dankzij onze officiële omruilservice, die we vorig jaar met succes lanceerden, kan je je tickets opnieuw doorverkopen op een veilige manier en kan de koper ze opnieuw personaliseren. Dat doe je via https://resale.crammerock.beEen ticket via ticketswap of tweedehands kopen is niet officiëel en geeft geen garantie op toegang tot het festival.

Heb je een foute naam op je ticket gezet? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen hoe je dat kostenloos rechtzet.