• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Ontdek de 17 (!) eerste namen

Wie dit jaar op Crammerock speelt? Tot nu mocht Joost het weten. Maar nu kunnen we de eerste namen lossen.

Met trots kunnen we vandaag al 17 straffe acts bekendmaken, uit binnen- en buitenland. Van de Belgische synthpop van Bazart, over de zwoele beats van Arsenal, tot de prachtige songs van James Bay. Voeg daar nog de populairste indiepopband van het moment aan toe: Only The Poets.

Yannis and the Yaw, het soloproject van Foals-frontman Yannis Philippakis dat ontstond uit een studiosessie in Parijs met wijlen Tony Allen, staat in september ook op ons podium. Net als de geweldige Europapa-gekheid van Joost, over de betoverende liedjes van popprinses Pommelien Thijs tot de breekbare sound van Portland.

Kunnen ook niet ontbreken: de pittige en melodieuze raps van Glints, de aanstekelijke sound van Sea Girls, de charme van noorderburen Prins S. en De Geit en de onweerstaanbare drum-'n-bass vibes van Fox Stevenson, Andy C en Issey Cross. Je kan het dit jaar allemaal meemaken op Crammerock!

Een volledig overzicht van de 17 acts die al zéker komen vind je hier.

Tickets?

Wil jij dit onvergetelijke feest niet missen? Stip dan zaterdag 22 juni aan in je agenda, want om 10 uur ‘s ochtends gaat de ticketverkoop van start op crammerock.be.

Want iedereen weet intussen dat je niet moet wachten om je kaartjes veilig te stellen. De afgelopen 15 jaren was Crammerock telkens hé-le-maal uitverkocht.