• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Goldband, Stikstof, Brutus en meer namen

Goldband, Stikstof, Brutus en meer namen voor Crammerock 2023

Alles kapot! Het aftellen naar de 32ste editie van Crammerock kan beginnen. Vandaag maken we de affiche compleet met de toevoeging van 13 nieuwe en klinkende namen. Goldband, zonder twijfel dé post-corona sensatie van de benelux, komt op vrijdag 1 september naar Stekene met hun ijzersterke live-show. Diezelfde dag tekenen ook de powerpunkers van Xink, de Nu-Metal van Bizkit Park en de Amsterdamse popster Guusje present.

Op zaterdag trakteert de organisatie met de komst van het ontrafelende trio van Brutus, hiphopcrew Stikstof en de aanstekelijke hits van Goodboys. En er is nog meer! Voor het clubprogramma die dag maken nu ook Chuki Beats & Friends, Lusho, Unregular, Chanelle en Jarreau Vandal b2b Faisal hun opwachting. Daarna zal er stevig gefeest kunnen worden op de leukste “Rock ’n Roll High School" van het sympathiekste dj-duo van het moment: Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen

Ontdek het volledige programma hier. Het uurschema wordt binnenkort bekendgemaakt.

Tickets voor onze 32ste editie zijn hopeloos uitverkocht. Wie nog op zoek is naar een ticket kan zich registreren via resale.crammerock.be !