• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Bedankt! Merci! Thank You!

Crammerock 2023: Vol muzikale hoogtepunten en enorm veel liefde op de weide

Het was een ijzersterke editie. Iedereen was op de afspraak, de recensenten waren gul met sterren en de zon liet haar van haar beste kant zien. De headliners op de Main Stage: Noel Gallagher's High Flying Birds, Miles Kane, Goldband & White Lies scoorden bijzonder goed en zorgden voor een ware euforie. En ook de Belgen lieten de harten van 18.000 bezoekers per dag sneller slaan. Zo zorgden Sons, Goose, Daan en Brutus voor onvergetelijke momenten op het festival in Stekene. Op onze affiche stonden dit jaar maar liefst 60 spetterende namen met bovendien een flinke portie straffe vrouwelijke artiesten. Wie niet bij de shows van Meau, Pommelien Thijs & Selah Sue was mag best jaloers zijn op degenen die er wel bij waren.

Het is nog een jaartje wachten tot we elkaar weerzien, maar de datum voor Crammerock 2024 staat al vast. Wie volgend jaar twee dagen wil komen genieten van straffe muziek in een topsfeer, moet opnieuw het eerste weekend van september, dat is vrijdag 6 en zaterdag 7 september, vrijhouden in zijn agenda.
 
Nagenieten van de afgelopen editie, kan met video’s en foto’s op onze sociale media-kanalen: FacebookInstagramTiktok en het YouTube-kanaal: Crammerock TV.