• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

10 nieuwe topnamen: Gossip! Zara Larsson! Warhaus! STONE!

Vandaag lossen we 10 nieuwe topnamen uit binnen- en buitenland voor het weekend van 6 & 7 september. We vullen de affiche verder met nationale en internationale kleppers, zoals de Amerikaanse indierockband Gossip en de Britse band STONE. Uit Zweden komt popheldin Zara Larsson naar Stekene, en uit eigen land komt met Warhaus een absolute topper uit de Belgische muziekscene.

Nadat we eerder al 17 straffe namen bekendmaakten voor de 2024-editie, voegen we daar nu in één klap nog eens 10 top-acts aan toe. Top of the bill in het weekend van 6 & 7 september wordt Gossip. De Amerikaanse band rond frontvrouw Beth Ditto heeft net een nieuwe plaat uit, “Real Power” en komt die met véél power live spelen op Crammerock.

Pop & rock

Pure popkracht is er dan weer met de Zweedse Zara Larsson, die wereldwijd fans heeft veroverd en Stekene live komt inpakken. Ook de Britse band STONE komt na een meer dan geslaagde passage op Rock Werchter naar Crammerock. Uit eigen land komen top-acts Warhaus, Maksim, Meltheads en Kids With Buns. Om de dansvloer te vullen, voegen we daar Nina Black, de Australische topproducer CYRIL en Omdat Het Kan & Average Rob toe aan de affiche. Een volledig overzicht van de 27 acts die we konden strikken, vind je hier.

Tickets?

Wil jij dit onvergetelijke feest niet missen? Wacht dan niet langer om je tickets te kopen. Want jij weet intussen dat je niet moet wachten om je kaartjes veilig te stellen. De afgelopen 15 jaren was Crammerock telkens hé-le-maal uitverkocht.