• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Zara Larsson

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september komt Zara Larsson naar Crammerock! Met miljarden streams en talloze multiplatinum certificeringen, is Zara Larsson een echte popkracht uit Zweden die wereldwijd fans heeft veroverd. Haar slimme teksten, scherpe intelligentie en ongelofelijke talent voor het schrijven van aanstekelijke hits maken haar een opvallende verschijning in de muziekwereld.

Zara brak door in 2016 en vestigde zich op het wereldtoneel met haar platinum album So Good uit 2017, dat de "tweede meest gestreamde debuut op Spotify door een vrouwelijke artiest ooit" werd. Haar hits zoals Never Forget You met MNEK, Lush Life, Ain't My Fault, en Symphony met Clean Bandit hebben haar naar de top van de hitlijsten gebracht en haar tal van prijzen opgeleverd, waaronder bij de Swedish Grammy Awards, Nickelodeon Kids’ Choice Awards en MTV EMAs.

In 2021 bracht ze Poster Girl uit, met populaire nummers zoals Ruin My Life, Wow, en Talk About Love met Young Thug. Haar samenwerkingen met artiesten zoals David Guetta, Kygo, Tyga en Ty Dolla $ign laten haar veelzijdigheid zien. Ze heeft opgetreden op evenementen variërend van het Nobel Peace Prize Concert tot virtuele shows in Roblox, en wordt door Teen Vogue liefkozend de "cheeky feminist-next-door" genoemd.

Met haar nieuwste album uit 2023 en haar hit Can’t Tame Her, toont Zara haar persoonlijke en muzikale groei. Dit nummer, met zijn disco-invloeden en krachtige boodschap, is slechts een voorproefje van wat ze te bieden heeft.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Zara Larsson te zien.