• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Sea Girls

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 staat Sea Girls op het podium van Crammerock en het wordt een knaller! Deze Londense band, bekend om hun meeslepende indierock, gaat jullie omverblazen met hun nieuwe album ‘Midnight Butterflies’. Frontman Henry Camamile (vocals, gitaar), Rory Young (gitaar), Andrew Dawson (bas) en Oli Khan (drums) zijn klaar om jullie mee te nemen in hun muzikale avontuur.

Hun derde album is geïnspireerd door de kortstondige levensduur van de meivlieg – een symbool voor het leven in het moment. Henry Camamile zegt: “De meivlieg hoeft zich geen zorgen te maken over de toekomst. Dat idee bracht ons op het spoor van een album vol onbezorgdheid en plezier.”

‘Midnight Butterflies’, uitgebracht via hun eigen label Alt. Records, is een explosie van energie en emotie. Perfect voor iedereen die houdt van de rush van een live optreden. Met knallers zoals ‘Weekend and Workdays’ en het aanstekelijke ‘Young Strangers’, bewijst Sea Girls opnieuw waarom ze een van de meest geliefde bands van het moment zijn.

Sinds hun doorbraak met hits als ‘Call Me Out’ en ‘All I Want To Hear You Say’ hebben Sea Girls miljoenen streams verzameld en hoog gescoord in de UK album charts met hun vorige platen ‘Open Up Your Head’ en ‘Homesick’. Ze speelden op grote festivals zoals Glastonbury, Reading & Leeds en hebben het podium gedeeld met grote namen als Arctic Monkeys en Foals.

Maar nu is het tijd voor Crammerock 2024. Verwacht een show vol euforie, nieuwe nummers en de onmiskenbare energie van Sea Girls. Voor iedereen die houdt van indierock met een rauwe rand en pakkende refreinen, is dit een optreden dat je niet wilt missen.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Sea Girls te zien.