• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Prins S. en De Geit

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 gaat het helemaal los bij Crammerock met Prins S. en De Geit! Dit Haagse trio, met zanger Scott Beekhuizen (Prins S.), bassist Marne Miesen en producer Daniel Ortgiess (Knoppen Dokter), is klaar om het festivalpubliek te trakteren op hun unieke mix van indie en feestmuziek. Hun energieke en speelse optredens hebben al menig festival op z'n kop gezet, en nu is het tijd voor Crammerock.

Het avontuur van Prins S. en De Geit begon hoog in de Haagse toren ‘Het Strijkijzer’, waar de bandleden elkaar ontmoetten. Daar ontstond het idee voor hun eerste album “Rood Staan Hard Gaan”, waarmee ze meteen een grote fanbase opbouwden. Hun muziek is een feestelijke uitlaatklep voor persoonlijke en maatschappelijke sores, altijd gebracht met een flinke dosis energie.

Nu zijn ze terug met hun tweede album 'Partijtje', een duister feestalbum dat inspeelt op de grote wereldproblemen, maar altijd met een knipoog en een gevoel van jeugdige vrijheid. Dit conceptalbum neemt je mee naar een feest vol verrassingen: van een grabbelton waar spanning en verantwoordelijkheid centraal staan, tot een stoelendans waarin niet iedereen een plekje vindt. Het album laat je dansen, lachen en nadenken, met nummers die de cynische wereld van vandaag proberen te ontvluchten.

Sinds hun eerste single ‘Nacht’ uit 2021 is het hard gegaan voor Prins S. en De Geit. Met hun debuutalbum hebben ze grote successen geboekt en het live circuit veroverd. Ze speelden op grote festivals zoals Lowlands, Pukkelpop en Pinkpop, en in 2023 wonnen ze de 3FM Award voor Beste Indie Act. Ook Studio Brussel is fan en laat steeds meer liefde zien voor dit unieke trio.

Bij Crammerock 2024 kun je een show verwachten die barst van de energie en creativiteit. Prins S. en De Geit brengen een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten, met hun aanstekelijke muziek en meeslepende performance. Voor iedereen die houdt van dansen, lachen en feesten, is dit een optreden dat je niet wilt missen.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Prins S. en De Geit te zien.