• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Only the Poets

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september 2024 staan Only the Poets op het podium van Crammerock en het belooft een bijzondere avond te worden. Dit vierkoppige indiepop-collectief uit Reading, UK, bestaat uit frontman Tommy Longhurst, bassist Andy ‘Roo’ Burge, drummer Marcus Yates en gitarist Clem Cherry. Hun muziek is vol emotie, eerlijke teksten en aanstekelijke melodieën die je direct raken.

Only the Poets heeft vanaf het begin een hechte band met hun fans opgebouwd. Wat begon als een soloproject van Tommy groeide al snel uit tot een hechte band toen hij samen met Roo, Marcus en Clem muziek begon te maken. Hun nummers zijn vaak autobiografisch en spreken tot de verbeelding door hun oprechtheid en herkenbaarheid.

De band heeft een unieke stijl die invloeden van The Cure en 90's Britse indie combineert met de grootsheid van artiesten als Freddie Mercury en Elton John. Dit zorgt voor een geluid dat zowel vertrouwd als vernieuwend is. Hun optredens zijn energiek en meeslepend, een ware traktatie voor festivalgangers.

Tijdens corona hielden ze de connectie met hun fans levend door virtuele luisterfeesten en Zoom-sessies, wat hun fanbase alleen maar versterkte. Toen live muziek terugkeerde, stonden ze klaar met gepassioneerde optredens door heel Europa, wat hun een solide plek in de muziekscene opleverde.

Hun nieuwste nummer, ‘Even hell’, is een eerbetoon aan de kracht van muziek. Met sprankelende gitaren, krachtige vocalen en onweerstaanbare harmonieën, belooft het een favoriet te worden bij het publiek.

Voor iedereen die houdt van meeslepende indiepop en op zoek is naar een authentieke festivalervaring, is het optreden van Only the Poets op Crammerock een absolute must.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Only the Poets te zien.