• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Meltheads

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september staat de Antwerpse band Meltheads klaar om het podium van Crammerock op zijn grondvesten te doen schudden! Deze energieke band heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap en maakt nu ook internationaal furore met hun vurige debuut “Decent Sex”.

Meltheads, bekend om hun opzwepende live shows, brengt een unieke mix van postpunk en psychedelische rock die je gegarandeerd vleugels geeft. Na hun spectaculaire releaseshow in Trix, kopte HUMO: "Meltheads geeft je vleugels, maar pas op, het is verslavend." De Morgen noemde hun debuut “vunzig en verslavend”, en het is duidelijk dat deze band een blijvende indruk achterlaat op iedereen die hen live heeft gezien.

Het viertal uit Antwerpen bestaat uit gedreven muzikanten die elke show omtoveren tot een explosieve ervaring. Met hun rauwe energie en meeslepende nummers weten ze het publiek keer op keer in extase te brengen. Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst kennismaakt met hun muziek, een optreden van Meltheads is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Meltheads te zien.