• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Joost

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 gaat Joost het podium van Crammerock overnemen en het publiek meenemen in zijn wereld vol energie en humor. Deze veelzijdige Nederlandse artiest, bekend om zijn mix van humor, scherpe teksten en onuitputtelijke energie, is klaar om jullie een onvergetelijke show te geven.

Joost Klein, beter bekend als Joost, heeft sinds zijn doorbraak in 2017 de Nederlandse muziekscene op zijn kop gezet met zijn eigenzinnige stijl. Wat begon met grappige YouTube-video's, groeide al snel uit tot een muzikale carrière die niet te stoppen is. Met zijn debuutalbum "Scandinavian boy" en hits zoals "Albino" en "Wachtmuziek" heeft hij een grote schare fans opgebouwd. En sinds "Europapa" is ligt Europa he-le-maal aan z'n voeten

Joost doet het anders dan anderen en dat maakt hem zo geliefd. Zijn muziek is een mix van rap, pop en elektronische invloeden, altijd gebracht met een flinke dosis humor en zelfspot. Live is hij een kracht om rekening mee te houden; zijn optredens zijn een explosie van energie, verrassingen en natuurlijk meezingbare hits.

Met zijn nieuwste album, "M van Marketing", laat Joost opnieuw zien dat hij niet in een hokje te plaatsen is. Dit album zit vol met aanstekelijke nummers en scherpe teksten die het publiek aan het lachen maken én aan het denken zetten. Van de vrolijke beats van "Trapfenomeen" tot het introspectieve "Papa", Joost laat zien dat hij een veelzijdig artiest is die weet hoe hij zijn publiek moet bespelen.

Zijn shows zijn altijd een spektakel. Verwacht bij Crammerock 2024 niets minder dan een explosie van energie en creativiteit. Joost neemt je mee op een muzikale reis vol onverwachte wendingen en onvergetelijke momenten. Zijn interactie met het publiek, gecombineerd met zijn unieke muziekstijl, zorgt ervoor dat elke show van Joost een bijzondere ervaring is.

Joost zet verdriet om in euforie en vangt daarmee de tijdgeest perfect. “Het is oké; we zijn allemaal niet oké”, zingt-ie treffend. Maar wij vinden het heul oké dat Joost naar Crammerock komt en jij vast ook!

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Joost te zien.