• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

JAEL b2b Faisal

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september 2024 wordt het feest bij Crammerock met JAEL b2b Faisal! Deze twee top-DJ’s zijn klaar om het publiek in beweging te krijgen met hun unieke mix van genres en onweerstaanbare beats. Als je houdt van een energieke set die je de hele nacht laat dansen, dan wil je dit zeker niet missen.

JAEL, bekend van zijn veelzijdige stijl en soepele mix van R&B, hip-hop en elektronische muziek, heeft zich snel gevestigd als een van de meest opwindende DJ’s van het moment. Hij staat bekend om zijn vloeiende overgangen en verrassende muziekkeuzes die altijd voor een dynamische en feestelijke sfeer zorgen.

Faisal, een vaste waarde bij Studio Brussel, brengt zijn eigen unieke flair naar de draaitafels. Met een diepgewortelde liefde voor house, techno en alles daartussenin, weet Faisal precies hoe hij het publiek moet bespelen. Zijn sets zijn een perfecte balans tussen bekende hits en verborgen pareltjes, altijd met een opzwepende energie.

Wanneer deze twee krachten samenkomen voor een b2b-set, kun je rekenen op een explosie van creativiteit en dansbaarheid. Hun gezamenlijke sets zijn een reis door verschillende muziekstijlen, waarbij ze naadloos schakelen tussen genres en altijd de perfecte vibe weten te creëren.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van JAEL b2b Faisal te zien.