• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Gossip

vrijdag 6 sep. 2024

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond, want Gossip betreedt vrijdag 6 september het podium van Crammerock! Deze baanbrekende band uit het noordwesten van de VS, bestaande uit Beth Ditto, Nathan Howdeshell en Hannah Blilie, brengt hun nieuwe album Real Power, het eerste sinds 2012.

Geproduceerd door de legendarische Rick Rubin, viert Real Power de kracht van muziek en de vreugde van creatieve expressie. Het album ontstond tijdens de pandemie, toen Ditto en Howdeshell opnieuw begonnen samen te werken in Rubins huisstudio op Kauai. De bandleden putten uit persoonlijke ervaringen van verlies en veerkracht, wat resulteerde in een album dat een mix van rock, disco en diepgaande emoties bevat.

Het titelnummer Real Power is een dansbare oproep om je eigen kracht te omarmen, geïnspireerd door de Black Lives Matter-protesten. Gossips comeback-album benadrukt de evolutie van de bandleden en hun hernieuwde energie en passie.

Mis deze kans niet om Gossip live te zien op Crammerock en te genieten van hun meeslepende performance en krachtige muziek.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Gossip te zien.