• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Glints

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 zal Glints het podium van Crammerock betreden en het publiek omverblazen met zijn unieke mix van rap en operatische elementen. Deze Belgische rapper en zanger, bekend om zijn kenmerkende Britse accent, is klaar om de festivalgangers te trakteren op een onvergetelijke show.

Glints, een lid van het ‘Abattoir Anvers’ collectief, groeide op met operamuziek en was als koorknaap actief in de operawereld. Deze achtergrond geeft zijn muziek een unieke twist: hij combineert grootse koren en opera-elementen met strakke beats en krachtige raps. Dit zorgt voor een geluid dat zowel meeslepend als vernieuwend is.

In 2020 bracht Glints zijn debuutalbum ‘Choirboy’ uit, dat hij presenteerde in een uitverkochte Ancienne Belgique. Het album, geproduceerd door zijn beat-brother-in-arms Yong Yello, bevat succesvolle singles zoals ‘Bugatti’, ‘Gold veins’ en ‘Lemonade money’. Deze tracks brachten hem meteen in de spotlights van de Belgische muziekscene.

Na hits als ‘Roma’, ‘All in’ en ‘So sorry’ ft. Blu Samu, keert Glints terug met zijn nieuwe album ‘THE DARK!’. Dit album werd gepresenteerd tijdens uitverkochte shows in iconische zalen zoals Ancienne Belgique en De Roma. Zijn muziek blijft evolueren en hij weet steeds weer te verrassen met zijn creatieve en dynamische optredens.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Glints te zien.