• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Fox Stevenson

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 neemt Fox Stevenson het podium van Crammerock over en brengt hij zijn unieke mix van club-centric beats en emotionele singer-songwriter vibes naar het festivalpubliek. Stanley Stevenson-Byrne, beter bekend als Fox Stevenson, weet als geen ander hoe je de soundtrack voor je volgende avontuur schrijft. Zijn muziek overstijgt genres en brengt invloeden van dance en pop-punk samen in een onweerstaanbare stijl.

Fox Stevenson's debuutalbum "Killjoy" uit 2019 is de perfecte introductie tot zijn unieke wereld. Met hits zoals "Dreamland", "Go Like" en "Out My Head" liet hij een onuitwisbare indruk achter. Dat jaar markeerde ook de geboorte van Fox Stevenson LIVE, een energieke trio van drums, gitaar en vocals die hun aanstekelijke live shows naar de VS en Europa brachten. "Ik hou van melodieën, grote drums, diepe bassen en zingen over dit alles, en dat is de live band," zegt Fox.

Zijn carrière zit vol hoogtepunten. Met releases op grote labels zoals Spinnin’, Monstercat, Liquicity en UKF’s Pilot imprint, heeft Fox Stevenson wereldwijd getourd en de harten van fans over de hele wereld veroverd. Zijn muziek, vol avontuur en charisma, blijft evolueren en elke release overtreft de vorige.

Fox Stevenson brengt niet alleen catchy en avontuurlijke tracks, maar zijn live-optredens zijn een ervaring op zich. Verwacht een show vol energie, grote melodieën en de onmiskenbare Fox Stevenson sound. Zijn optredens zijn perfect voor festivalgangers die houden van dansen en meeslepende muziek.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Fox Stevenson te zien.