• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Equal Idiots

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september 2024 gaat het helemaal los bij Crammerock met Equal Idiots! Dit Belgische rockduo, bestaande uit Thibault Christiaensen (zang en gitaar) en Pieter Bruurs (drums), staat garant voor een show vol energie, rauwe gitaren en keiharde beats. Als je houdt van onvervalste garagerock met een punk attitude, dan wil je dit niet missen.

Equal Idiots hebben zich snel omhoog gewerkt in de Belgische muziekscene. Sinds hun overwinning in Humo’s Rock Rally in 2016 zijn ze niet meer te stoppen. Hun debuutalbum ‘Eagle castle BBQ’ zette hen meteen op de kaart, met knallers zoals ‘Put my head in the ground’ en ‘Salmon pink’. Deze jongens weten hoe je een publiek moet bespelen en hun optredens zijn altijd een garantie voor een energieke moshpit.

Na hun eerste succes zijn ze blijven groeien. Hun tweede album ‘Adolescence blues community’ bracht nog meer hitmateriaal, met nummers als ‘Run’ en ‘Toothpaste Jacky’. Live spelen ze de pannen van het dak op festivals als Rock Werchter, Pukkelpop en natuurlijk Crammerock. Ze brengen een rauwe, ongepolijste energie die perfect past bij de festivalvibes waar we allemaal van houden.

Equal Idiots staan bekend om hun ongecompliceerde en directe aanpak. Het is rechttoe rechtaan rock ’n roll, zonder poespas. Hun muziek is een mix van catchy riffs, krachtige drums en teksten die je doen lachen en nadenken. Ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen en hun shows zijn altijd een explosie van energie.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Equal Idiots te zien.