• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

CYRIL

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september verwelkomt Crammerock de getalenteerde CYRIL op het podium! Deze Australische producer, DJ en multi-instrumentalist heeft de wereld veroverd met zijn hits Stumblin' In en de remix van Disturbed's Sound of Silence.

CYRIL groeide op in het landelijke Australië en woont nu in Darwin. Zijn reis van tiener naar volwassene was niet zonder uitdagingen. Ondanks persoonlijke problemen hield hij altijd zijn laptop en gitaar bij de hand, vastbesloten om zijn muzikale dromen na te jagen. Zijn doorbraak kwam eind 2023 met de release van Stumblin' In, die viraal ging op TikTok en vervolgens de hitlijsten en streamingdiensten wereldwijd domineerde.

Met meer dan 250 miljoen streams en talloze nummer 1-posities in landen zoals Duitsland, Polen, Australië en Nieuw-Zeeland, heeft CYRIL zijn stempel gedrukt op de muziekwereld. Zijn nummers staan hoog op de Shazam- en Spotify-hitlijsten, en hij heeft platina en gouden platen behaald in verschillende landen. Met 18 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en prominente plaatsen op grote playlists zoals Mint en Dance Hits, blijft zijn populariteit stijgen.

CYRIL's optreden op Crammerock belooft een explosieve mix van energie en muzikaliteit te worden. Zijn vermogen om diverse instrumenten te bespelen en zijn passie voor muziek zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van CYRIL te zien.