• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Arsenal

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september 2024 zal Arsenal het podium van Crammerock betreden en het publiek meenemen op een muzikale reis die je niet wilt missen. Deze Belgische band, opgericht door Hendrik Willemyns en John Roan, staat bekend om hun unieke mix van elektronica, wereldmuziek en indiepop. Arsenal brengt een energieke en meeslepende show die perfect is voor iedereen die houdt van dansen en genieten van live muziek.

Sinds hun debuut in 1999 heeft Arsenal zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde bands in België. Met hits zoals “Saudade”, “Estupendo” en “Black mountain (Beautiful love)” hebben ze bewezen dat ze een blijvende indruk kunnen maken op de muziekscene. Hun muziek is een boeiende mix van verschillende genres en invloeden, wat zorgt voor een unieke sound die zowel vernieuwend als herkenbaar is.

Wat Arsenal echt bijzonder maakt, zijn hun live optredens. Elk concert is een ervaring op zich, met een perfecte balans tussen opzwepende ritmes en meeslepende melodieën. Hun shows zijn gevuld met energie, visuele effecten en een onvergetelijke sfeer die het publiek telkens weer weet te betoveren.

Op Crammerock 2024 kun je je verwachten aan een set vol bekende hits en nieuwe nummers die je voor het eerst live hoort. Arsenal staat bekend om hun vermogen om een feestje te bouwen en hun publiek van begin tot eind te laten dansen. Of je nu een diehard fan bent of ze voor het eerst ontdekt, hun optreden belooft een hoogtepunt van het festival te worden.

Voor festivalgangers die houden van een mix van elektronische beats, wereldmuziek en indie vibes, is Arsenal een must-see. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 7 september en beleef de zwoele magie van Arsenal live op Crammerock.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Arsenal te zien.