• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Andy C

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 zal Andy C het podium van Crammerock overnemen en het publiek laten genieten van zijn legendarische drum & bass sets. Andy C’s carrière is niets minder dan fenomenaal.

Dit underground icoon heeft niet alleen de Wembley Arena in enkele dagen uitverkocht, maar ook zijn tweede 13-weekse residency in de iconische Londense club XOYO binnen twee uur gevuld. Met meer dan 40 awards op zijn naam, waaronder DJ Mag’s Best British DJ en DNBA’s Best DJ, heeft Andy C zijn stempel gedrukt op de muziekscene.

Andy C, ook wel bekend als de koning van drum & bass, heeft niet alleen solo shows in Alexandra Palace en Brixton Academy uitverkocht, maar ook de grootste festivals ter wereld betoverd, zoals Creamfields, Glastonbury, EDC, Boomtown en SW4. Zijn sets zijn legendarisch en trekken duizenden fans van over de hele wereld aan.

Naast zijn DJ-carrière heeft Andy C ook een reeks fenomenale crossover anthems uitgebracht, zoals ‘Heartbeat loud’ en clubtracks als ‘New era’. Zijn nieuwste release ‘Till dawn’ heeft lof ontvangen van grote namen als Annie Mac op Radio 1 en publicaties zoals Mixmag en Resident Advisor.

Andy C staat bekend om zijn unieke sets, gevuld met tracks die geen enkele andere DJ heeft. Hij is constant op zoek naar nieuwe muziek, wat ervoor zorgt dat zijn optredens altijd een unieke ervaring zijn. Zijn harde werk en toewijding aan de muziek hebben hem tot een van de meest gerespecteerde artiesten in de wereld van dance gemaakt.

Bij Crammerock 2024 kun je een show verwachten die barst van de energie en innovatie. Andy C brengt de grootste en beste drum & bass tracks naar het podium en zorgt voor een avond vol euforie en onvergetelijke momenten. Voor iedereen die houdt van harde beats en een intense danservaring, is dit een optreden dat je niet wilt missen.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Andy C te zien.