• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

STONE

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september brengt STONE hun unieke energie naar het podium van Crammerock! Deze opkomende band uit Liverpool heeft snel naam gemaakt met hun rauwe, energieke sound en krachtige live optredens.

STONE bestaat uit zanger Fin Power, gitarist Elliot Gill, bassist Sarah Surrage en drummer Alex Smith. Hun muziek combineert invloeden van punk, indie en alternative rock, wat resulteert in een dynamische en meeslepende ervaring. Met scherpe teksten en aanstekelijke riffs hebben ze al een sterke fanbase opgebouwd en indruk gemaakt op festivals in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Hun debuut-EP, Punk's Dead, heeft de aandacht getrokken van zowel critici als fans, en nummers zoals Leave It Out en Fuse laten zien waarom STONE een van de meest veelbelovende nieuwe acts van dit moment is. De band staat bekend om hun intense live shows, waarbij ze hun publiek meenemen op een muzikale reis vol passie en adrenaline.

Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke muziek en energie, want STONE is klaar om het publiek van Crammerock omver te blazen.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van STONE te zien.