• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Pommelien Thijs

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september 2024 staat Pommelien Thijs op het podium van Crammerock en dat belooft alweer een onvergetelijke avond te worden. Deze getalenteerde Vlaamse zangeres en actrice heeft al menig hart veroverd met haar betoverende stem en oprechte muziek. Als je houdt van pure, emotionele en meeslepende optredens, dan mag je dit zeker niet missen.

Pommelien Thijs, bekend van hits zoals “Nu wij niet meer praten”, “Wat een idee?!” en het anthem "Erop of eronder" weet hoe ze haar publiek moet raken. Haar liedjes zijn doordrenkt met persoonlijke verhalen en emoties die iedereen kunnen aanspreken. Ze heeft een unieke manier om haar gevoelens om te zetten in muziek die recht naar je hart gaat.

Naast haar succesvolle muziekcarrière heeft Pommelien ook indruk gemaakt op het scherm, maar het is op het podium waar ze echt schittert. Haar live optredens zijn intiem en krachtig, met een authentieke connectie met haar publiek. Of ze nu een groot festival speelt of een intieme zaal, ze weet altijd een bijzondere sfeer te creëren.

Tijdens haar optredens kan je je verwachten aan een mix van haar grootste hits en nieuwe nummers die je voor het eerst live hoort. Haar muziek combineert catchy popmelodieën met diepe, emotionele teksten die je meenemen op een reis door haar wereld. Pommelien weet hoe ze haar verhalen moet vertellen, zowel in haar muziek als in haar interacties met het publiek.

Voor festivalgangers die houden van oprechte, emotionele muziek en een performance die je niet snel zult vergeten, is het optreden van Pommelien Thijs op Crammerock een absolute must-see. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 7 september en laat je meeslepen door de magische muziek en betoverende stem van Pommelien Thijs.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Pommelien Thijs te zien.