• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Nina Black

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september zal Nina Black het podium van Crammerock overnemen! Van jongs af aan heeft muziek en dans altijd een centrale rol gespeeld in het leven van Nina. Haar passie voor dansen varieerde van hiphop en ballet tot latin, wat haar inspireerde om een veelzijdige DJ te worden. Deephouse, house, r&b, dancehall, moombahton, dance, edm – je noemt het, en Nina draait het met liefde. En dat merkt het publiek meteen!

Nina heeft het unieke talent om haar eindeloze energie en enthousiasme over te brengen op iedereen die haar ziet draaien. Haar sets zijn een explosie van levendigheid en plezier, en het is onmogelijk om stil te blijven staan als zij achter de draaitafels staat. Haar sociale karakter en levenswijsheid zijn duidelijk merkbaar, iets waar ze haar ouders dankbaar voor is.

Na een succesvolle carrière als model besloot Nina zich volledig op muziek te richten, gedreven door haar liefde voor het zien van mensen die genieten van haar sets. Ze is een kleine durfal en dat zie je terug in haar gedurfde en creatieve optredens. Nina verlaat nooit een DJ-set zonder een blijvende indruk achter te laten; haar speelse geest is ronduit besmettelijk!

Haar naam mag dan wel zwart zijn, maar haar muzikale talenten brengen kleur in je wereld. Mis haar spectaculaire optreden op Crammerock niet en laat je meevoeren door de onweerstaanbare beats van Nina Black!

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Nina Black te zien.