• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Kevin

zaterdag 7 sep. 2024

Op zaterdag 7 september 2024 staat Kevin op het podium van Crammerock en het belooft een show te worden die je niet wilt missen. Deze getalenteerde rapper uit Rotterdam, aangesloten bij Rotterdam Airlines, heeft zich de afgelopen jaren stevig op de kaart gezet met zijn unieke stijl en meeslepende teksten.

Kevin brak door in januari 2016 met zijn eerste single 'Op De Block', een samenwerking met Emms van Broederliefde. Het nummer werd al snel een hit en werd binnen acht maanden meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Hierdoor kwam hij goed in de picture bij 101 Barz, FunX en 3FM.

Na dit succes bleef Kevin niet stilzitten. Zijn nummer 'Wazig', gemaakt samen met Crooks, laat zien dat hij ook in staat is om meer laidback tracks te maken die toch hard aankomen. Noisey schreef over het nummer: "Je kan immers niet dertig zijn en trappin' zijn, da's raar broer." Dit laat zien dat Kevin een veelzijdige artiest is die niet bang is om verschillende muzikale paden te verkennen.

Kevins muziek is een mix van rauwe realiteit en persoonlijke verhalen, gebracht met een energie die perfect past bij de festivalvibe van Crammerock. Zijn optredens zijn altijd energiek en vol verrassingen, en hij weet het publiek moeiteloos mee te nemen in zijn wereld.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Kevin te zien.