• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Bazart

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 is het zover: Bazart staat op het podium van Crammerock! Deze Belgische topband, met Simon Nuytten, Mathieu Terryn en Oliver Symons, is klaar om het publiek omver te blazen met hun unieke mix van indierock en synthpop. Sinds hun oprichting in 2012 hebben ze de Vlaamse muziekscene veroverd en hun Nederlandstalige teksten raken steeds weer de juiste snaar.

Met hun debuutsingle "Goud" in 2015 zetten ze meteen de toon. Dit nummer werd een megahit en bracht de band de doorbraak waar ze op hoopten. "Goud" heeft met zijn melancholische en krachtige melodieën heel wat harten veroverd. Het nummer stond wekenlang bovenaan de hitlijsten en won zelfs een MIA voor Hit van het Jaar.

Maar Bazart rustte niet op hun lauweren. Hun debuutalbum "Echo" uit 2016 en het daaropvolgende album "2" uit 2018 bevestigden hun status als een van de grootste bands van België. Hits als "Chaos" en "Grip (omarm me)" werden instant klassiekers, geliefd door fans en critici.

Wat Bazart echt speciaal maakt, zijn hun live-optredens. Van intieme zaaltjes tot grote festivals, ze weten altijd een show neer te zetten die je niet snel vergeet. Visuele effecten, sterke performances en hun unieke sound zorgen ervoor dat je van begin tot eind geboeid blijft.

Op Crammerock 2024 kun je dus een knaller van een show verwachten. Bazart brengt energie, emotie en hun kenmerkende geluid naar het festivalpodium. Mis deze kans niet om de magie van Bazart live te ervaren. Zorg dat je erbij bent op vrijdag 6 september en beleef een avond om nooit te vergeten met de jongens van Bazart!

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Bazart te zien.