• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Issey Cross

vrijdag 6 sep. 2024

Op vrijdag 6 september 2024 zal Issy Cross het podium van Crammerock veroveren en het publiek betoveren met haar unieke stijl en onmiskenbare energie. Afkomstig uit Londen en met haar opvallende half roze, half groene haar à la Harley Quinn, weet deze 21-jarige alt-pop sensatie precies hoe muziek je hele attitude kan veranderen. Nu is ze klaar om een legioen jonge vrouwen met zich mee te nemen.

Issy brak door met haar hit 'Used To This' samen met de legendarische DnB-producer Wilkinson. Dit nummer stond maar liefst 14 weken in de UK OCC Top 40 en 12 weken op de BBC Radio 1 Playlist. Haar nieuwe single 'Oh My' met Luude feat Moby begon het jaar als Radio1 Hottest Record op dance anthems en was de Triple J Single van de Week, ondersteund door een enorme golf van steun van DSP en media.

En dat is nog maar het begin. Met aankomende samenwerkingen met grote namen zoals Nathan Dawe, Bru-C, Clean Bandit, Elley Duhé, Hybrid Minds en anderen, belooft 2024 een spannend jaar te worden voor Issy, zowel als artiest en songwriter. Ze werkt momenteel samen met Ella Henderson, Piri, Venbee, Joel Corry, LF System, Lewis Thompson en Meduza, wat haar veelzijdigheid en talent als songwriter onderstreept.

Issy's unieke stijl, met haar handen vol chunky ringen en juwelen, en haar alt-pop geluid maken haar een opvallende verschijning op elk podium. Haar muziek is een krachtige mix van pop en elektronica, doorspekt met persoonlijke teksten en catchy hooks die je niet loslaten.

Haar live-optredens zijn een ware beleving, vol energie en verrassingen. Issy weet hoe ze haar publiek moet bespelen en neemt je mee op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten. Of je nu al fan bent of haar voor het eerst ontdekt, haar show op Crammerock 2024 is er een die je niet wilt missen.

Social media cookies zijn uitgeschakeld. Schakel ze in om de Spotify van Issey Cross te zien.